Termékkategóriák

EPS - Expandált polisztirol

Az egyik legjobb páraáteresztő képességekkel rendelkező hőszigetelő rendszer alapja az EPS polisztirol. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a komfortérzet megnő és nem kerülnek káros anyagok (penész, baktériumok) az otthonunkba. Mivel az EPS polisztirol kémiailag semleges hatású, így környezetbarát és semmilyen a szervezetre vagy a természetre káros anyagokat nem tartalmaz.

Bármilyen építőanyaggal (beton, gipsz, cement stb.) felhasználható. Mivel nehezen éghető anyag, így E kategóriás tűzveszélyességi osztályba tartozik. Tűz esetén tehát csak magas hőfokon kap lángot és a tűzterhelés csökkenésével önkioltó képessége biztosítja, hogy ne okozzon további károkat.

Az EPS polisztirol remek tulajdonságainak köszönhetően az épületek szinte teljes területén alkalmazható. Segít elérni a mindig kellemes hőmérsékletet otthonunkban, így szervezetünket nem fogja megviselni a hőmérséklet ingadozás. Tehát nem csak gazdasági, hanem egészségügyi előnyök is származnak a megfelelő EPS polsiztirol hőszigetelésből.

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!
Felhasználó
Vásárláshoz kérjük jelentkezzen be a regisztráció során megadott felhasználónevével (e-mail cím) és jelszavával.
Keresés
A keressen termékeink nevében, cikkszámában, vagy leírásában.